Tilbud

August Kesseler Riesling Erbacher Steinmorgen Erste Lage – 6 flasker

575,00 DKK

Loading...

Beskrivelse

Fantastisk Riesling “Premier Cru”
Vinmarken Erbacher Steinmorgen er karakteriseret gennem dybe skifferlag, såvel som det krydses af grus og sand.
I vinen finder du friske noter af citrongræs og æble, der understøttes af de typiske Riesling-aromaer. Fuld af friskhed præsterer denne vin gennem den fantastiske frugtsmag og finesse. Strukturen er medium fylde, svag til let sødme og høj syre.
 Super dejlig og behagelig Riesling fra August Kesseler.
Meget delikat og elegant. Druerne håndplukkes og gennemgår en anden udvælgelsesproces bagefter. Hver vin parcel vinificeres separat. Kort før aftapning blander vi parcellerne til cuveen. Årgang 2020 er fremstillet i rustfrit stål i vores dobbeltlagrede kælder fra 1792.
Passer godt til : Kylling, kalkun, salater, fisk og skaldyr.
Drikkes inden 5 – 6 år
Sukker indhold 7,8 g/l
Syre 7,3 g/l
vol. 12,0 %
Om Weingut Kesseler
Weingut August Kesseler ligger i den vestlige del af Rheingau. Vinhuset er grundlagt i 1924, men drives i dag af August Kesseler, som overtog driften fra sin far i 1977 i en alder af blot 19 år. Dengang var vingården alene på 2,5 hektar og solgte gårdens druer i tankvogne til andre producenter i
Men det ændrede August Kesseler og har endda siden opkøbt flere vinmarker, således at vingården i dag samlet har 33 hektar, som bl.a. omfatter parceller på Großen Lagen marker som Assmannshäuser Höllenberg og Rüdesheimer Schlossberg.
Der laves en lang række vine fra markerne i Rheingau, bl.a. har August særlig fokus på produktion af førsteklasses Riesling og Pinot Noir i kompromisløs høj kvalitet.
Han er mest kendt for hans fantastiske hvide Rieslinger. Max Himstedt er godset mest erfarne og ambitiøse winemaker der fremmer produktionen af verdensklasse vine. I et par år har August Kesseler og især Max Himstedt været sammen med en anden ambitiøs og ung ønolog: Simon Batarseh. Sammen med de to første nævnte og hele holdet, vil Simon lede ejendom ind i fremtiden. Således er kursen sat til at blive ved med at producere kvalitetsvine af den højeste kvalitet.

Andre spændende produkter

Er du over 18 år?

Husk, at du skal være fyldt 18 år, for at købe varer indeholdende alkohol og tobak hos DitVinhus.dk