Wehrheim - Riesling Buntstück 2015

Wehrheim - Riesling Buntstück 2015

169,00 Kr

Vejl. udsalgspris 169,00 Kr

Ingen bedømmelse
Stk.

Pfalz - Tyskland - Økovin

 

Klassisk Riesling aroma, citron, grønne æbler samt tropiske frugter komponenter. Flot syre, som er spiller elegant sammen med den yderst velafbalancerede drue sødme. En læskende elegant vin der passer rigtig godt til foråret og sommerens friske salater.

 

Serveringstemperatur: 10 C°

Alkohol: 11,50 %

Sukker: 2,3 g/l

Syre: 8,1 g/l

Druer: Riesling

Passer til: Velkomst/drinks, fisk, skaldyr og ost. 

 

Weingut Dr. Wehrheim- WELTKLASSE

 

Dr. Wehrheim har produceret vin siden 1920. Karl-Heinz og Franz Wehrheim er kendt for at lave ekspressive vine, hvor smagen af de særlige regionale forhold og Terroir kan opleves i hver slurk. Med deres arbejde i vingården og i kælder stræber Karl-Heinz og hans søn Franz efter at fremhæve de originale, naturlige egenskaber i deres vine. Siden 1991 vingården har været medlem af VDP og var en af de første vingårde i regionen der blev inviteret til at deltage i foreningen.

 

Desuden er vingården medlem af "Fünf Winzer - fünf Freunde” fem vinproducenter - fem venner" en sammenslutning af top vingårde fra det sydlige Pfalz. Målet med denne forening er at producere høj kvalitetsvine der udtrykker de unikke terroir karakteristika fra Pfalz-regionen.

 

Harmoni, balance og kompromisløshed uden at være ekstrem er konceptet Wehrheim forfølger og sætter som sin standard for fremstilling af store vine. For at opfylde disse standarder kræves grundig pleje og opmærksomhed i vinmarken og kælderarbejdet.

 

Topmarker: Kastanienbusch, Mandelberg, Sonnenschein.

 

“The Dr. Wehrheim is and has been one of the best wineries of the Pfalz and beyond” - Gault Millau 

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt