Luddite Saboteur

Luddite Saboteur

250,00 Kr

Vejl. udsalgspris 250,00 Kr

Ingen bedømmelse
Stk.

En intens vin. 

 

Denne vin har en virkelig dejlig duft af modne mørke bær. Vinen er lavet på Shiraz 55%, Cabernet Sauvignon 25% samt 20% Mouvedre. 

 

Selve fremstillingsprocessen til at finde den korrekte balance tog 5 måneder. Vinen er lagret på egetræsfade i 24 måneder. Alt i og omkring denne vin er håndlavet, druerne er plukket og alt er foretaget uden brug af maskiner. De har en filosofi om at vinen skal laves uden nogen maksinel indblanding. 

 

De 3 forskellige druesorter samler på en behagelig måde vinen. Der er først den kraftige Shiraz som er volumiøus i sin karakter og den blødere Cabernet Sauvignon tilfører den mere frugt Mouvedre og en blødhed der gør denne vin til en oplevelse. Vinen er næsten "sort" meget rød i farven. God balance og harmoni. 

 

Den vil være rigtig god til oksekød, bøf eller steg. Gerne grillet kød.

 

For at få det bedste ud af denne vin så anbefaler vi at den åbnes i god tid en time eller halvanden og den hældes på karaffel eller lignende og tilbage den skal bruge tid og luft for at åbne sig op. 

 

Alkoholprocent 15% 

 

5 stjerner i VinAvisen: "Farven er tæt, dyb og mørk. Duften er koncentreret og med en kant af kirsebærsten. Og smagen er simpelt hen perfekt - stofrig, med en masse facetter, lakrids, kanel, bløde tanniner og fint integreret fad. En herlig rødvin." (6.december 2014).

 

Kun 1600 kasser á 6 fl. i 2012 til verdensmarkedet.

Kommentarer 0