Caterina Zardini Amarone

Caterina Zardini Amarone

350,00 Kr

Vejl. udsalgspris 350,00 Kr

Ingen bedømmelse
Stk.

Amarone Della Valpolicella Classico - 2013

En rigtig Amarone. Denne skønne amarone er produceret af nøje udvalgte druer, som er Corvina Veronese og Corvinone Veronese 70%, Rondinella 30%.
Druerne er høstet på vinmarker i et af de bedste vindyrkningsområde i Marano di Valpolicella dalen. Her står vinstokkene i kalkstens jord.

Alle druer er håndplukket i slutningen af September. Druerne er her perfekte og med et højt sukkerindhold.
Druerne tørres herefter i 90-100, hvor druerne taber 35- 40% af vægten i form af vand. Efter tørringen, sker der en blød presning af druerne, efterfulgt af en 30-dages hvor druesaften ligger i tanken sammen med drueskindet.

Vinen er lagret i 18 måneder i nye franske ege fade og derefter 6 måneder på flaske.

Intens rubinrød farve med violet kant. Varm, krydret, kraftig duft med intense aroma af kirsebær, bitter mandel og vanilje.
Tør og kompleks smag, som giver en fyldig og varm vin med en lang eftersmag med formidable smagsindtryk af chokolade og bær, noter af læder, krydderier og sød tobak.

En vin der passer godt til lækre kødretter f.eks. grillet kød.Det kunne også være vinen til skønne hygge stunder eller når noget skal fejres.

Der bliver kun produceret 4.450 flasker Zardini amarone om året. Ved køb af 6 flasker leveres den i en flot original trækasse.

 

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt