Fontanabianca Barbera d'Alba Superiore DOC 2015

Fontanabianca Barbera d'Alba Superiore DOC 2015

159,00 Kr

Vejl. udsalgspris 159,00 Kr

Ingen bedømmelse
Stk.

Potente bæraromaer af mørk og rød frugt samt aromaer med toastede elementer fra lagringen. Man fornemmer i de ekstremt fine tanniner, at der er brugt fade i virkelig topkvalitet. I smagen er der god interaktion mellem syre/friskhed og en moden, sødmefuld frugt.Intens og frugtig Barbera med krydret næse og fyldig mund med god syre og sødmefuld frugt som slutter af i en lang delikat eftersmag med ristede toner.

 

Land Italien
Område Piemonte
Velegnet til Gris, Oksekød, Vildt
Alkoholprocent 14%
Druesorter Barbera
Gambero Rosso 2 glas (S)
VERONELLI 2 stjerner (3 max)
BIBENDA 3 klaser

 

Fontanabianca

Fontanabianca holder til i Neive Piemonte ved landsbyen Bordini, hvor Aldo Pola med sin familie har lavet vin siden 1969. Neive ligger i et ganske særligt område i Langhe, Barbaresco distriktet. Sammen med Treiso, Barbaresco og San Rocco Seno d'Elvio, de er de "hovedstæder" i regionen.

 

Fontanabianca er særligt dedikeret til røde vine, især Barbaresco, juvelen i regionen. Parfume, elegance og krop er de grundlæggende elementer i vores vine. Desuden er brugen af fad til lagring af Barbaresco, Barbera og Langhe Nebbiolo (som aldrig varer mere end 15 måneder) afbalanceret for at opnå blødgjorte tanniner og bevare den naturlige smag af vinen. Dolcetto og Arneis modnes udelukkende på rustfrit stål.

 

Fontanabianca ønske er at præsentere området i flasken. For Fontanabianca betyder det at høj kvalitet altid skal afspejle sin oprindelse. Dette uanset hvilken vin der er tale om.

 

Filosofien hos Fontanabianca:

 

Kvalitetsvin skal smage af og afspejle sin oprindelse

Vin er et naturprodukt

Tradition og teknologi

Vi laver vin til vinnydere

 Vi passer på natur og miljø

 

 

 

 

Kommentarer 0