Grandes Serres Châteauneuf du Pape

Grandes Serres Châteauneuf du Pape "La Cour des Papes"

299,00 Kr

Ingen bedømmelse
Stk.

Grandes Serres har specialiseret sig i vine fra det sydlige Rhône-dalen, især områderne Châteauneuf du Pape, Gigondas og Vacqueyras.
Med et ny, entusiastisk team fuldt engageret i vin regionen, tilbyder Grandes Serres omhyggeligt fremstillede signatur vine.


Fuld kontrol i vinmarkerne, samt topmodernet kældre og produktionsfaciliteter gør vinene fortryllende, elegante, frugtdrevne og langt levende, der afslører den fulde kompleksitet og dybde af de store sydlige Rhône vine. Vinhuset ønsker at deres vine er håndlavet og bære præg af det.
I den sydlige Rhone dal, er det som oftest blendet af GSM druer dvs. Grenache, Syrah og Mourvéder, der er i vinen, hvilket også gør sig gældende her. Blendet er klassisk for Cdp 65% Grenache, 20% Syrah og 15% Mourvedre.


For at gøre vinen komplet er druerne høstet fra marker med forskellig undergrund. Sten, rødsand, sand og muld. Høsten udføres manuelt med et stramt udvalg på vingården. Druesorterne vinificeres separat.
Vinen har ligget på gamle træfade i minimum 12 måneder.


Vinen har en flot frugtbouquet med masser af solbær og krydderier, en fyldig og typisk fed Châteauneuf smag med fin frugtsødme og slutter blødt og meget behageligt. En flot struktueret vin, hvor der også i smagen er noter af blomster og frugt. Men naturligvis klassiske kendetegn som læder og tobak i både duft og smag.
 

Kommentarer 0