Finca Meyros Crianza

Finca Meyros Crianza

159,95 Kr

Vejl. udsalgspris 159,95 Kr

Ingen bedømmelse
Stk.

Crianza 2014 - Ribera del Duero - Spanien

100% Tempranillo. Intens kirsebærrød farve med violet skær. Saftig, pågående næse af modne bær. Fadet er meget velintegreret i frugten og vinen udviser stor balance. Krydderier, tobak samt trøffel. 

Smagen er lige saftig, potent, ret tør og med elegant lang eftersmag. En sammensat vin med styrke, der giver udtryk for alle antydninger, som kun en ægte "vin de terroir" kan.
 

Om Finca MERYOS

Den unge entreprenør, Laura Hoyos, startede dette projekt i 2013. Spændende vine fra et af de mest populære vinområder i Spanien.

Hendes mål er tilfredshed hos hendes kunder og forbrugerne, samtidigt med stor respekt for miljøet og er fokuseret på løbende forbedringer.

Hun ønsker høj kvalitet i sine vine. Hun forsøger at tilføre vinen lidenskab, historie og stolthed og med et troværdigt velsmagende udtryk af terroir fra området Ribera del Duero.

Vinen er af høj kvalitet og betragtes som en af de bedste i "Denominación de Origen".

 

Ejendommen er beliggende i Gumiel de Mercado en lille landsby i den vestlige del af Ribera del Duero DO, de første vine fra ejendommen blev produceret i 2012.Laura Hoyos er
ejeren, hun samarbejder med sine brødre Rodrigo og Asier Calvo omkring udviklingen af de to vine der produceres på ejendommen. Laura har været involveret i vinindustrien i
over 15 år, og nu har hun lagt alt sin energi i at producere sine egne personlige vine.

Produktionen er på 25.000 flasker i alt. Alle 100% Tempranillo.
 

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt