Finca Meyros Roble 2015

Finca Meyros Roble 2015

129,95 Kr

Vejl. udsalgspris 129,95 Kr

Ingen bedømmelse
Stk.

Roble 2015 - Ribera del Duero - Spanien

En givende vin, der er umulig ikke at nyde. En vin der med stor styrke og ærlighed præcis viser hvad vine fra denne region handler om.

Vinen viser, som er den mindste de laver, en indlysende passion for at producere vin af stor karakter, terroir, og dyb, rig Tempranillo frugt.

Dyb rød farve med lilla kant og lyse. Stor aromatisk kompleksitet, moden frugt, krydderier, fedme, vanilje, kokos, med balsamico noter.

En rig vin med lang og saftspændt eftersmag.
 

Om Finca MERYOS

Den unge entreprenør, Laura Hoyos, startede dette projekt i 2013. Spændende vine fra et af de mest populære vinområder i Spanien.

Hendes mål er tilfredshed hos hendes kunder og forbrugerne, samtidigt med stor respekt for miljøet og er fokuseret på løbende forbedringer.

Hun ønsker høj kvalitet i sine vine. Hun forsøger at tilføre vinen lidenskab, historie og stolthed og med et troværdigt velsmagende udtryk af terroir fra området Ribera del Duero.

Vinen er af høj kvalitet og betragtes som en af de bedste i "Denominación de Origen".

Ejendommen er beliggende i Gumiel de Mercado en lille landsby i den vestlige del af Ribera del Duero DO, de første vine fra ejendommen blev produceret i 2012.Laura Hoyos er
ejeren, hun samarbejder med sine brødre Rodrigo og Asier Calvo omkring udviklingen af de to vine der produceres på ejendommen. Laura har været involveret i vinindustrien i
over 15 år, og nu har hun lagt alt sin energi i at producere sine egne personlige vine.

Produktionen er på 25.000 flasker i alt. Alle 100% Tempranillo.

 

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt