Cottas LBV Port 2013

Cottas LBV Port 2013

189,95 Kr

Vejl. udsalgspris 189,95 Kr

Ingen bedømmelse
Stk.

Douro DOC

 

Druerne kommer fra husets egne vinmarker i Cima Corgo.

Druerne til denne prægtige portvin er blevet fod-trampet i en beholder med granitbund kaldet ”lagares” og lagret i store egefade, kaldet ”tonels”. Denne Cottas LBV eren blanding af fyldige, kraftfulde og frugtagtige vine fra et enkelt år. Disse er specielt udvalgt til at blive lagret i ca. 4 år på egefade, før de tappes på flaske.

Denne LBV`s karakteristiske egenskaber er dens fylde og dybe smag, med en kraftig indtagende bouquet. For at bibeholde så meget af dette som muligt, tappes blandingen på flasker på samme måde som årgangs-portvin ufiltreret. Derfor kan der forekomme bundfald i denne portvin.

 

Cottas Late Bottled Vintage Port har en intens og klar rød lilla farve, som giver den et ungdommeligt islæt. Den er rig på intense, fyldige og modne præg af mørke frugter, bær og krydderier, og perfekt afbalanceret med bløde pebret tanniner og med en fin syre, der sikrer en helstøbt og harmonisk oplevelse, der fører til en lang og dvælende eftersmag. Denne klassiske let tørre finish er altid til stede og er en af de fineste LBV Ports til rådighed.

Alkoholprocent på 20%. 

Lavet på :Touriga Franca, Tinta Roriz og Tinta Barroca

Vurderet til 225,- kr. i "Penge & Privatøkonomi" 

Kommentarer 0


Kunder der har købt dette produkt har også købt