Nyhedsbrev 8. januar

Oprettet d.

 
 

 

Podera Barbi - Nyt vinhus hos DITVINHUS

Vi er ret stolte over at kunne præsentere dette nye vinhus for jer. Der er tale om en mindre vingård som ligger i Umbrien. De fremstiller nogle meget flotte og klassiske vine . 

Vi har valgt 2 rødvine og 1 en hvidvin som vi synes I skulle smage.

Vi har samlet dem i en kasse med 2 af hver. De kan naturligvis også købes hver for sig. De 3 vine kan du læse mere om via nedenstående link: 

Il Ruspo Sangiovese Umbria IGT - til vildt, pasta og stegeretter. 
Lago di Corbara DOC - rigtig god til pasta og stegeretter og rødt kød.
Barbi Abboccato Orvieto Classico - fortrinlig til foretter og livets små hyggestunder

Læs mere om Barbi smagekassen her 

 

BAROLO KUP !! 

Vi har fået fingrene i et resparti Barolo fra Giribaldi som naturligvis stammer fra Italien. 

Denne Barolo har en markedspris på over 300 kr. Vi har været heldige og kan tilbyde den til en pris på kun 179,95 kr. v/6 stk. 

Det er meget begrænset hvad vi har har af denne vin så er du interesseret i denne vin så kontakt os eller køb den i shoppen. 

Det er urimelig meget Barolo man får for pengene og er du Barolofan bør du ikke snyde dig selv for denne vin, til Danmarks bedste pris. 

læs mere eller køb vinen her 
 

 

Husk nu - Fragten er GRATIS  

Vi kører hver torsdag rundt i Østjylland med vinvognen, så hvis du har bestilt inden torsdag morgen, så kan du få vinen leveret til dig uden beregning. Du skal blot købe 6 flasker. Bor du ikke I Østjylland - så læs mere under fragt om hvordan vi kan levere vinen til dig. Skriv gerne hvis der er spørgsmål til kontakt@ditvinhus.dk  

Læs mere om fragt her 

Viniøse hilsner
Esben & Lars
DITVINHUS