Nyhedsbrev 8. december :-)

Oprettet d.

 
 

 

Vores bedste bud på julevin hos DITVINHUS

Vi har samlet vores bedste bud på vine til jul i en lille sektion der hedder "Vin til jul". Der vil I finde vores bud i forskellige prisklasser på den helt rigtige vin til jul. Nogle er gamle kendinge og der er også et par nyheder - så kig indenfor, vi har åbent hele døgnet :-) Se dem lige her 

Skulle du have yderligere spørgsmål til julevinen og hvordan du behandler den så tøv ikke med at skrive til os enten til Lars på lars@ditvinhus.dk eller på vores kontakt mail. Så vender vi hurtigt tilbage. 

Vi har samlet 3 gode råd til at få det optimale ud af din julevin lige her 

 

 

Den "Hvide Amarone" fra Veneto.
Produceret på samme måde som Amarone. Druerne er lufttørret i 40 dage før der bliver lavet vin på dem. Denne vin vil helt sikkert passe godt til dem der ikke er så vild med rødvin da den sagtens vil kunne bruges sammen med både gås og and. 
Læs mere om denne vin her.

Pris v/6 stk - 74,50 kr. pr stk.  

 

 

Nye Portvine fra COTTAS - Tawny & Ruby

Se vores 2 nye portvine som vi er meget glade for, at kunne præsentere i vores sortiment.

COTTAS er et lille vinhus på blot 10 ha. hvoraf blot en lille del af druerne bliver til portvin. Vi håber i bliver lige så begejstrede for denne Tawny, som vi blev hos Ditvinhus da vi smagte den første gang.

Læs mere her om dem

 

Rigtig god jul :-) 

Husk at vi leverer vin ganske gratis i udvalgte områder, se mere under fragt. Det eneste krav er at det min bestilles 6 flasker. Vi leverer hver torsdag. 

Læs mere om fragt her 

Viniøse hilsner
Esben & Lars
DITVINHUS