Nyhedsbrev 22. september

Oprettet d.

 
 

 

14 Hands Winery - 5 rigtig gode nyheder. 


Vi har netop fået disse vine i sortimentet og vi glæder os til at præsentere dem for jer. Der er tale om ikke mindre end 5 varianter fra vingården 14 Hands som ligger i Columbia Valley i staten Washington. Vi er i det nordvestlige hjørne.

De 5 vine er 2 blends, en rød og en hvid samt de 3 "rene" varianter Cabernet Sauvignon og Chardonnay og noget ikke helt almindeligt en Riesling.

Du kan læse mere om vinene under vores sortiment nyheder - se mere her 

Priserne starter ved 94,95 kr. for de 2 blends og 119,95 kr. for de 3 andre v/6 stk. Men se mere om vinene samt de rigtig gode korte præsentationer af hver af vinene.  
  
 

 

 

Luddite - KULT Shiraz  - 92 Parker Point. 

Vi har fornyelig været på vinfestival og her havde vi vores nye vin i "Kultklassen" Luddite Shiraz med. Den vakte meget stor opsigt da den virkelig har noget at byde på.

Det var, fik vi at vide, en af de bedste vine der var med på denne festival. Der er power og saft og kraft for alle pengene. Alle flasker er nummerede og sirligt pakket ind fra producenten i Sydafrika. 

Den årgang vi har, 2008, er den første frigivede årgang fra vinmageren, den harværet længe undervejs. 

Vinen scorer 4,2 stjerner ud af 5 på Vivino. 
 
Prisen er 324,95 kr. pr. flaske v/6 flasker. Læs mere om den her. 

 

Om fragt & levering 


Det koster kun 49,- kr. at få sendt sin vin. Køber du for mere en 799,- kr. så sender vi det til dig fragtfrit.

Vi tilbyder også at du kan få leveret din vin til døren i udvalgte områder hver torsdag - se mere om de muligheder lige her

Viniøse hilsner
Esben & Lars
DITVINHUS