14 Hands Wines - Nye vine fra USA

Oprettet d.

14 Hands Wines - Nye vine fra USA

 

Vi har fået disse nye vine fra 14 Hands i sortiment. Vingården er placeret i Washington i det nordlige vestlige USA. Vingården har produceret vine siden 2005 og producerede i starten kun til restaurationer, men har grundet deres store succes sælger de nu også direkte til detailhandlen.

 

Grunden til at vingården hedder 14 Hands navnet stammer fra de vilde heste som levede vildt i området i det østlige Washington. De målte det der svarer til 14 hænder ovenpå hinanden. Hestene var meget stædige af sind. De kom ned for at drikke i løbet af dagen men fortrak til de kølige bjerge om natten.

 

De vilde heste i Washington er blevet symbolet på pionerånden i USA og ikke mindst Midt-vesten. 

 

De dyrker i dag deres vinstokke i det smukke og ret unikke landskab der gav hestene deres ånd og stædighed. Jorden er fyldt med ler, sand og grus så det kræver noget af sine vinstokke et overleve dette klima. Disse vinstokke kan holde til det, og leverer en vindrue der bliver til dristige og saftige rødvine samt sprøde og frugtige hvidvine.

 

Vi har valgt at tage 5 vine ind fra deres sortiment. Der er blandt andet en Riesling, en Cabernet Sauvignon og en Chardonnay. Der er også 2 blends en hvid og en rød. Du kan læse mere om de enkelte vine under nyheder eller sortiment.

 

Her en video om deres vine: