Årets grillvin - Nye vine - Læs det hele i nyhedsbrevet 21. Juni

Oprettet d.

 
 

 

Årets grillvin - vores testpanel har talt...

Vi har testet 4 vine vi mente kunne være gode bud på årets grillvin.

Vi bad om hjælp til at finde netop den vin der ville være bedste "allround" grillvin til en god omgang blandet grill, og dette meget gerne sammen med venner eller familie.

Tak til vores testere fordi de ville være med, og for deres arbejde og billederne. 

Vi har nu fået testpersonernes scorekort tilbage, og der var forskellige bud på hvilken vin der skulle være vinderen. Men vi har på baggrund af jeres scorer fundet den vin der nu er vores og jeres bud på sommerens grillvin.

Vinen der vandt har følgende karakteristika: Kraftig, frugtig og en lang eftersmag. 

Du kan se her hvilken vin der vandt den store ære 

 

 

3 Lambruscoer - 2 friske nyheder.... 

Vi har fået 2 nye Lambruscoer ind i sortimentet og de er noget anderledes end den du måske allerede kender fra tidligere. De nye er mere tørre og har måske en mere "maskulin" smag da de er knap så søde som den populære røde udgave. 

De nye er Secco (den grønne) og Grasparossa di Castelvetro (Lilla) og den sidst nævnte er den mest tørre af de to nye vine.

Men fælles for dem er, at de nogle fantastiske sommervine.

Men læs mere om de 2 nye i Lambruscofamilien her.

Vinen kan bestilles i forskellige mix-kasser samt naturligvis hver for sig i kasser med 6 stk.  

Prisen er uanset hvordan du vælger din blanding 6 vine for 399,- kr. 

 

 

Nye vine i sortimentet hos DITVINHUS

Vi har samlet vores nye vine i en kategori vi kalder "nyheder" således det er nemt at få sig et overblik over de vine der lige er kommet ind i sortimentet. Her vil de ligge i 30 dage. 

I denne omgang er der ikke mindre 8 nye vine og 3 mere inden weekenden, altså ialt 11 nye vine. Der er både hvidvine, herunder 2 meget forskellige Rieslings, rødvine samt Crement og dessert vin. 

Til dem der kan lige de lidt tungere frugtige lagrede vine, også kaldet Bulderbasser så er der 2 for dem. En spansk og en Sydafrikansk vin der hedder Saboteur, så er stilen lagt. Vi afventer lige nu billeder så vi også kan få en endnu en stor 100 % Shiraz i shoppen, der er virkelig tale om en stor vin også fra Luddith, første årgang 2008 er lige frigivet. Den kan I også glæde jer til at se nærmere til. Se de nye vine her 

 

 

Medlemstilbud - nyt hos DITVINHUS 

Vi vil i denne nye kategori, som du kun kan se hvis du er logget ind, tilbyde vores medlemmer nogle vine hvor kvaliteten er i top men prisen er presset yderligere i bund.

Så er du ikke oprettet som medlem så har du endnu en grund til at gøre det med det samme.

Opret mig her - eller log ind og se tilbud

 

 

Vi leverer torsdag aften GRATIS i Hørning, Skanderborg, Tranbjerg, Hasselager og Solbjerg uanset købsstørrelse dog min. 6 flasker.  

Fragtfri levering i hele Danmark ved køb over 990,- kr. ellers 69,- kr. 

Alle andre postnumre leveres med bud fredag. Vin inden weekenden.
Læs mere om fragt og levering her